دستور پخت و طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ مخصوص مهمانی
دستور پخت و طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ مخصوص مهمانی
طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام خورش نخود فرنگی با مرغ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ مخصوص مهمانی
این خورش یکی از غذاهای سنتی پاکستان است که مانند همه خورشها با پلوی ساده سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ :
نخودفرنگی :♦: ۵۰ گرم یا یک چهارم پیمانه
روغن زیتون :♦: ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز :♦: یک عدد بزرگ (ریز خرد شود)
تکههای مرغ بدون استخوان :♦: ۴۵۰ گرم
آب مرغ :♦: یک و نیم پیمانه
زردچوبه :♦: یک قاشق چایخوری
پودر دارچین :♦: نصف قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده :♦: یک چهارم قاشق چایخوری
نعنا خشک :♦: ۲ قاشق سوپخوری
بادمجان :♦: ۲ عدد (نگینی خرد شود)
گوجهفرنگی متوسط :♦: ۸ عدد (نگینی خرد شود)
سیر :♦: ۲ حبه (رنده شده)
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
برگ نعنا :♦: چند عدد برای تزیین
دستور پخت و طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ مخصوص مهمانی
با این میزان مواد اولیه می توانید برای 4 نفر این غذای خوشمزه را تهیه کنید
طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ ابتدا باید
نخود فرنگیها را داخل قابلمهای بریزید و بعد از اضافه کردن مقداری آب، در ظرف را بگذارید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا بپزد.
یک قاشق از روغن زیتون را در تابهای بریزید و روی اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود،
سپس پیاز را در روغن سرخ کنید. پس از آن، تکههای مرغ را نیز اضافه کنید و
در ظرف را بگذارید تا مرغ روی حرارت ملایم اجاقگاز نیمپز شود.
قابلمه متوسطی آماده کنید و همه مواد (شامل زردچوبه، آب مرغ، دارچین، جوز هندی، نعنا و نخودفرنگی نیمپز شده) را در آن بریزید و
با اضافه کردن کمی نمک و فلفل مزهدار کنید؛ سپس قابلمه را به مدت یک ساعت روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
دستور پخت و طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ مخصوص مهمانی
بعضیها آن را با گوشت قرمز هم میپزند ولی با مرغ خوشمزهتر است.
اگر از اول مرغ پخته را در خورش بریزید، بعد از حرارت دادن طولانیمدت، له میشود؛
مگر آنکه مرغ را تنها کمی در روغن تفت دهید و به صورت نیمپز به همراه بقیه مواد به خورش اضافه کنید تا پخت آن کامل شود.
در این فاصله زمانی یک ساعته، مقدار باقیمانده روغن را در تابهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود،
سپس بادمجان خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید.
بعد گوجهفرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید و کناری بگذارید.
این مخلوط را پس از گذشت یک ساعت همراه مرغ پخته به خورش اضافه کنید و
روی شعله ملایم اجاقگاز حدود ۴۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان خورش را با برگهای نعنا تزیین کرده و با پلوی ساده سرو کنید.
دستور پخت و طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ مخصوص مهمانی
- ۹۷/۰۷/۰۶