روش آماده سازی و طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ خوشمزه و عالی
روش آماده سازی و طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ خوشمزه و عالی
طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ته چین آلو و اسفناج با مرغ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ خوشمزه و عالی
مواد لازم برای تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ :
برنج :♦: ۲ پیمانه
مرغ :♦: ۲۵۰ گرم
اسفناج :♦: نیم کیلو
آلو بدون هسته یا برگه قیسی :♦: ۱ لیوان
پیاز داغ :♦: ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده :♦: به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه :♦: به میزان لازم
زرده تخم مرغ :♦: ۳ عدد
ماست سفت :♦: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز :♦: ۱ عدد
روغن زیتون :♦: ۳ قاشق غذاخوری
روش آماده سازی و طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ خوشمزه و عالی
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 3 نفر می باشد.
طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ ابتدا باید
برنج را با نمک و آب خیس کنید .
اسفناج پاک کرده و شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و
نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود .
بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید .
مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید .
در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود.
برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده.
بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید.
بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید.
درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید .
روش آماده سازی و طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ خوشمزه و عالی
اگر از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری از شن شود .
روش آماده سازی و طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ خوشمزه و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۶